I N F O R M A C I Ó G E N E R A L

RESERVES, ADRECES I TELÈFONS:

1. Cal emplenar el full de Sol·licitud d’Estada entre els dies 4 i 14 de setembre.

2. Oficines de Son Ferriol: - E-mail: caorient@educacio.caib.es- Adreça: Avda. del Cid s/n km 1’4 07198 Son Ferriol (Palma de Mallorca)- Telèfons: 971427212 / 619199111

3. Cases del Camp d’Aprenentatge d’Orient:- Adreça: C/ De la Creu núm. 2, Orient (Bunyola)- Telèfon: 971613270

INSTAL·LACIONS: L’edifici consta de dues plantes. A la planta baixa hi ha: una sala menjador i d’ús múltiple, una cuina amb tots els estris corresponents i els banys-dutxes. A la primera planta hi ha: tres dormitoris de 10,10 i 12 (total 32 places), i un bany individual. Vegeu les fotografies.
OFERTA I MENJAR: El camp d’aprenentatge s’ofereix a tot l’alumnat a partir d’educació infantil. A les estades d’un dia es poden atendre dos grups-classe, i a les estades de més d’un dia 32 persones (entre alumnes i mestres). El camp disposa de dos mestres i de material didàctic per a les visites. Per a les menjades hi ha tres opcions: 1ª. Els centres educatius duen el menjar i el cuinen ells mateixos a la cuina de les cases. 2ª. Emprar el servei de càtering de Ca n’Arabí els preus del qual són: dinar (7’28€), sopar (6'06€), picnic (4’88€) i el berenar del matí (2’20€). 3ª Combinar les dues anteriors seria una altra opció.
SITUACIÓ I ENTORN: El Camp d’Aprenentatge està situat al llogaret d’Orient en el municipi de Bunyola, vegeu la ubicació. El llogaret d’Orient es troba a uns 470m d’altitud i enmig d’una vall, les muntanyes de la qual oscil·len entre 600m i 1000m d’altitud. S’hi poden veure boscos d’alzines i pins, camps de conreu, oliverars, arbres fruiters i finalment un grapat de possessions distribuïdes per tota la vall. També podem gaudir de gran varietat d’espècies de fauna (sobretot ocells i invertebrats) i flora (amb presència d’alguns endemismes) Diferents torrents recullen tota l’aigua de la vall per tal de conduir-la cap al Freu.

RECOMANACIONS:- Per fer els itineraris cal dur: roba i calçat adequat, impermeable en cas de pluja, motxilla, cantimplora, carmanyola i torcaboques de tela.- Cal evitar dur: llaunes, paper d’alumini, plàstics innecessaris i llepolies. - Els grups que queden a dormir és imprescindible que duguin sac de dormir, unes sabates per anar per dins les habitacions ja que per dedins no es poden dur les sabates de l'excursió i coberts pel picnic. A l'entrada hi ha un sabater a on s'hi fa el canvi de sabates.