CAMP D'APRENENTATGE BINIFALDÓ   

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ PER AL CURS 2011-2012

1) Els centres educatius interessats en assistir al camp d'aprenentatge han d'emplenar i enviar la sol.licitud entre els dies 15 i 31 de maig, les sol·licituds rebudes fora d'aquest termini només podran ésser ateses en cas de quedar dies disponibles.

2) A partir del 16 de juny es publicaran a la web les llistes d'estades assignades, si les dates sol·licitades ja han estat ocupades, s'adjudicaran les dates més pròximes possibles. També es comunicarà el resultat de la inscripció per correu electrònic.

3) Abans del 25 de juny s'ha de confirmar l'acceptació de l'estada assignada per correu electrònic per tal de formalitzar la inscripció.

4) El mes anterior a la data prevista per a l'estada, els educadors del camp d'aprenentatge es comunicaran telefònicament amb el professorat responsable per tal de coordinar l'activitat. A més a més, els centres que vulguin podran assistir a la reunió que tendrà lloc a principis de setembre i que serà notificada en el mateix correu electrònic de la confirmació de l'estada.

tornar a Binifaldó